четвъртък, 12 януари 2017 г.

Автобусна линия №10 се движи с променено разписание

Снимка - www.facebook.com/gradski.transport.vt
Автобусна линия №10, свързваща гр. Велико Търново със с. Самоводене, с. Първомайци и гр. Горна Оряховица се движи по обновено разписание. В резултат на настъпилата промяна, линия №10 се движи през делнични дни на равен интервал от 20 мин. през целия ден. Първите курсове на автобусната линия са в 06:00 от Автогара Запад във Велико Търново и Автогара Горна Оряховица, а от 06:30 до 19:30 интервалът на движение е 20 мин. Последните курсове от Автогара Запад Велико Търново са в: 20:00 и 21:30, а от Автогара Горна Оряховица в: 19:50 и 20:40. През почивни и празнични дни автобусна линия №10 се движи на интервал от 30 мин. От няколко седмици автобусна линия №10 се обслужва изцяло от великотърновската транспортна компания ЕТ "Надежда - Надежда Христова", след като поеха обслужването на транспорта в гр. Горна Оряховица. Карти за пътуване с въпросната линия, могат да бъдат закупени от офисите на фирмата - превозвач във гр. Велико Търново и гр. Горна Оряховица. Точен маршрут и разписание за делнични, празнични и почивни дни на автобусна линия №10, може да откриете в раздел Крайградски линии в настоящия сайт.

3 коментара:

  1. Автобусна линия № 10 е отвратителна. Вината е основно в политиката нз превозвача. Нагърбването с курса на бившата линия № 1 в Горна Оряховица направи малките автобусчета неадекватни на пътникопотока в натоварените часове. На спирките водачът трябва да изчака докато всички правостоящи слязат заради един, и после пак да се качат. Това убива разписанието, изнервя всички и отприщва най-долните емоции на по-арогантните водачи. Виждал съм как затварят вратата пред последния чакащ. Бях свидетел, когато автобусът беше на косъм от преобръщане заради инатите на водача, докато гръмко псуваше пътниците. Чувал съм за случаи, когато пътници са принуждавали водача да спре, за да не ги избие. Кондукторките също успешно се включват в унизяването на пътниците. Виждал съм как в навалицата, на двете предни седалки се е разположила чантата на кондукторката и никой не трябва да сяда, защото там си държала парите!!! За разписанието пътниците могат само да гадаят и никой не може да предвиди кога ще се случи следващият рейс. Надявам се със затоплянето повече хора да пътуват с автомобилите си. Или фирма Надежда да приложи някаква по-гъвкава политика, за да не се стига до инциденти и сблъсъци между водачи и пътници.

    ОтговорИзтриване
  2. Изобщо не се движат по разписание, няма ли санкции

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да подадете своето оплакване, като се свържете с фирмата, която поддържа линия №10 в момента. Телефон за връзка може да откриете в раздел "Превозвачи".

      Изтриване

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново