събота, 20 май 2017 г.

Временна промяна в организацията на движението във Велико Търново на 25и май (четвъртък)

Информация - Община Велико Търново
Снимка - www.facebook.com/gradski.transport.vt


На 25 май 2017г. /четвъртък/ за времето от 16:00ч. до 21:30ч. /или до приключване на мероприятието/, ул. „Васил Левски“ - от Студентски стол №2 до сградата на Община Велико Търново във връзка с провеждането на абитуриентски балове и минаването на абитуриентите по червения килим.

Безплатен концерт "Песента е любов", организира вокално студио "Таланти" при читалище "Искра" в град Велико Търново

Информация - В. Паневска
Плакат - Организатори
Вокално студио "Таланти", при Читалище "Искра", Велико Търново, тази година навършва 10 години от създаването си.
По този повод на 26.05.2017 г., от 18:30ч., в залата на Община Велико Търново ще се състои празничен концерт "Песента е любов", на който певците от "Таланти" и техните приятели от група "Спейс" и балетно студио "Балетино" ще зарадват публиката с най-добрите си изпълнения и ще отбележат годишнината от създаването на вокалното студио.
Вокално студио "Таланти" е носител на множество награди и призови места от престижни Международни и Национални конкурси за млади поп и джаз изпълнители. В концерта участие ще вземат и бивши възпитаници на студиото, които вече имат професионални кариери в музикалните среди.
Група "Спейс" е любителска формация, в състав: китари - проф. Минко Хаджийски, Деян Хаджийски и Нейко Генчев и ударни инструменти - Иван Стефанов.
Водещ на концерта ще бъде Александра Димова, а нейн помощник ще бъде аниматорът Вихрен Недялков.
Програмата ще бъде разнообразна и интересна, а по време на концерта ще изпратим официално абитуриентите от музикалното студио.
Музикален педагог и ръководител на Вокално студио "Таланти" е Венелина Пъневска, която многократно е отличавана с дипломи за високи художествени и педагогически постижения в областта на поп и джаз музиката.
Вокално студио "Таланти" за изминалите 10 години успя да се нареди сред най-добрите вокални школи в България и да допринесе за издигане музикалния престиж на Велико Търново у нас и в чужбина.

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново