събота, 16 септември 2017 г.

Състезатели от 12 града се включиха в стрийт фитнес турнир във Велико Търново

Снимка и информация - Община Велико Търново


Кметът Даниел Панов и големият спортист Йордан Йовчев откриха надпреварата

            Състезатели от 12 града в България се включиха в национално състезание по стрийт фитнес, провело се в парк „Дружба“ във Велико Търново. Надпреварата бе на новата спортна площадка, изградена след партньорство между общината, SPF Bulgaria и Vivacom. Над 70 бяха състезателите, записали се за участие в турнира.
            Гости на откриването бяха кметът на Старата столица Даниел Панов и големият български спортист, световен и европейски шампион и олимпийски медалист Йордан Йовчев.
            „Пожелавам успех на всички състезатели. Надявам се, че все повече млади великотърновци ще прекарват свободното си време в парковете и зоните за фитнес на открито. Ще продължаваме да развиваме условията и базата за любителски и професионален спорт“, коментира кметът Даниел Панов.

Кметът Даниел Панов се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

Снимка и информация - Община Велико Търново


Кметът на Велико Търново Даниел Панов и служители в общинската администрация се включиха активно в кампанията „Да изчистим България заедно“, инициирана от bTV Media Group. Те събраха над 40 чувала със смет. Почистен бе районът между кварталите „Бузлуджа“ и „Зона В“.
„Благодаря на колегите за активното участие в кампанията. Благодаря и на всички великотърновци, които както днес, така и през цялата година опазват градската и околната среда, грижат се за чистотата и облагородяването на пространствата край домовете си“, коментира Даниел Панов.
Като част от инициативата „Да изчистим България заедно“ Община Велико Търново осигури за доброволците чували и ръкавици, както и организацията на последващото транспортиране на събраните отпадъци.

Авария спира водата в цяла Горна Оряховица и още 4 населени места

ВиК Йовковци" ООД гр. В. Търново уведомява своите абонати, че във връзка с авариен ремонт на магистрален водопровод в гр. Горна Оряховица, ще бъде спряно водоподаването до 24:00 ч. на 17.09.2017 г. (Неделя) за гр. Горна Оряховица, с. Първомайци, с. Поликраище, с. Правда и с. Драганово.

При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. 

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново