понеделник, 19 декември 2016 г.

Стотици абсолвенти по публична администрация се дипломираха срещу Царевец

Стотици абсолвенти от Стопанския факултет на Великотърновския университет се дипломираха срещу Царевец. Младите хора завършват специалности от катедра „Публична администрация”. Дипломите им бяха връчени от вицепрезидента Маргарита Попова, ректора на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” проф. Христо Бонджолов, както и от кмета на Велико Търново Даниел Панов.
В приветствията си към младите хора Маргарита Попова и проф. Бонджолов подчертаха, че човек трябва да не спира да се учи, да бъде позитивен във всичките си действия и винаги да отстоява достойнството си.
Даниел Панов също поздрави студентите за постигнатите резултати и успешното завършване на тяхното обучение. „Вярвам и съм убеден, че ще се справите с предизвикателствата, които ви предстоят оттук нататък. Надявам се, че ще останете във Велико Търново и занапред, където да създадете семейства, да се развивате професионално и кариерно, а и да продължите научното си израстване”, обърна се към младите хора Даниел Панов, след което им пожела светли празници и успешна 2017 година.

снимки и информация: Община В. Търново

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново