сряда, 24 май 2017 г.

Временни промени в маршрутите на автобусите днес


Празничната програма по случай Деня на българската просвета, култура и писменост 24 май налага временни промени в маршрутите на автобусните линии. Разписанията са празнични.

От 9,30 ч. до 12,00 ч., или до преминаване на общоградското шествие, затворен за движение ще бъде участъкът от площад "Велчова завера" до Община Велико Търново. През това време линиите с номера 5, 10, 20, 40, 50, 110 няма да се движат по улиците "Независимост" и "Стефан Стамболов". От кв. "Света гора" линия 5 ще се връща през южния пътен възел към центъра на Велико Търново. Линия 10 ще влиза и излиза от Велико Търново по ул. "Христо Ботев" и южния пътен възел. Линии 20, 40, 50 и 110 няма да обслужват старата градска част в този период. След приключване на шествието нормалното движение на автобусите в историческата част на Велико Търново ще бъде възстановено.

От 9,30 ч. до 14,00 ч., или до приключване на концертната програма, затворена за движение ще бъде улица "Васил Левски". В тази връзка всички автобусни линии, преминаващи през спирки "Общината" и "МДТ Константин Кисимов", няма да ги обслужват в този период. 

Главната улица "Васил Левски" ще бъде затворена за движение също от 16,30 ч. до 21,00 ч., или до приключване на абитуриентските дефилета. И през това време спирките "Общината" и "МДТ Константин Кисимов" няма да бъдат обслужване.

От 21,15 до 22,00 ч. ограничен ще бъде трафикът на площад "Цар Асен I". 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново