петък, 2 юни 2017 г.

Връчват купата на Етър с голям празник, Царевец ще бъде обагрен във виолетово

Снимка: Ростислав Грънчаров
Информация: Община Велико Търново
Връчването на купата и златните медали на футболистите на Етър ВТ, които спечелиха първото място във Втора професионална лига, ще се превърне в голям виолетов празник. Успехите на футболистите позволиха на Велико Търново да се завърне в елита на българския футбол и само след два месеца вече ще мери сили с Лудогорец, Левски, ЦСКА и др.

Тържеството ще започне във вечерните часове на 5 юни – понеделник. От стадион „Ивайло” към Общината ще потегли „виолетово” шествие, като за отбора ще бъде осигурен атракционен двуетажен автобус. Точно в 19:24 ч. /Етър е основан през 1924  г./ кметът Даниел Панов ще връчи купата на футболистите. Обявен ще бъде и футболист №1 на Етър за сезона, избран от феновете.


Шествието ще продължи до крепостта Царевец, която ще бъде осветена във виолетово. Тържествата ще завършат с безплатна прожекция на аудиовизуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина”.

Кметът Даниел Панов призова великотърновци да се включват в празника. "Любимият ни отбор отново е в елита на българския футбол. Нека сме заедно на церемонията по награждаването на футболистите и връчването на купата! Доведете семействата си, доведете децата, за да споделим този емоционален и вълнуващ момент. Нека докажем, че Велико Търново винаги ще бъде футболен град", написа Панов в страницата си във Фейсбук.
Само „Етър“!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново