вторник, 4 юли 2017 г.

Полицаи с немски овчарки показаха как се залавят престъпници

Снимки: Община Велико Търново
Информация: Община Велико Търново и Градски транспорт - Велико Търново
Полицаи с обучени немски овчарки показаха как се залавят престъпници. Атрактивната демонстрация във Велико Търново бе част от тържеството по случай професионалния празник на МВР – 5 юли. Церемонията се състоя в Двореца на културата и спорта „Васил Левски” и бе организирана от Областната дирекция на полицията в старопрестолния град. Най-любопитни зрители на демонстрациите бяха десетките деца от Детска градина „Слънце”, които присъстваха на празника и зарадваха ръководството, служителите на МВР и гостите с песни и танци.

Заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев уважи тържеството. Сред гостите бе и председателят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов.
Част от празненството бе освещаването на новите патрулни автомобили.


По време на тържеството бяха обявени редица награди за висок професионализъм и добри резултати, с които бяха удостоени служители на Областната дирекция на МВР. Директорът ст. комисар Димитър Машов, заедно със заместник-кмета проф. Георги Камарашев и председателя на местния парламент Венцислав Спирдонов връчиха отличия на полицейски служители, участвали в спортните инициативи по случай професионалния празник на МВР. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново