петък, 24 ноември 2017 г.

Велико Търново с две номинации в Годишните награди на Министерството на туризма за 2017 г.



Велико Търново е с две номинации във второто издание на Годишните награди в туризма. Онлайн гласуването за призовете на Министерството на туризма на сайта www.tourismawards.bg продължава от 21 ноември до 10 декември 2017 г.
       Първата номинация е за Община Велико Търново в категория „Туристическа дестинация“, а претендент за най-добро „Туристическо събитие“ е традиционният празник „Нощ на Самоводската чаршия и Фестивал на занаятите“.      
       Можете да подкрепите Велико Търново за най-добра туристическа дестинация на: http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-destinacia/           
       Глас за „Нощ на Самоводската чаршия и фестивал на занаятите“, можете да оставите на: http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/          
       Всеки може да гласува във всяка една от категориите, но да даде своя вот само веднъж. Гласуването ще бъде ограничено на база IP адреси. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.
      Инициативата за Годишни награди в туризма на ресорното министерство има за цел популяризиране на българския туризъм, представяйки разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация.
       Призовете са разделени в 16 категории:„Туристическа атракция/обект“; „Туристическо събитие“; „Духът на България“; „Специализиран туризъм“; „Туристическа дестинация“; „Иновации“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в печатна медия“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в онлайн медия“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в интернет блог“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в радио“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в телевизия“; „Община на 2017 г. за планински туризъм“; „Община на 2017 г. за морски туризъм“; „Община на 2017 г. за балнео и СПА туризъм“; „Община на 2017 г. за културно-исторически туризъм“ и „Изборът на българите”.
       Наградите в тазгодишното издание ще бъдат връчени на специална церемония 12 декември.

 Информация - Вл. Андреева

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново