петък, 17 ноември 2017 г.

АПИ: Шофьорите да подготвят колите си за зимата възможно най-скороАгенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да подготвят автомобилите си за зимата, колкото е възможно по-скоро. Това съобщиха от пресцентъра на институцията.


Всички знаци с възможност за дистанционно изменение на 19 ноември - Световният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия, ще бъдат с апел към шофьорите ще карат внимателно и разумно, защото безопасността при пътуването е най-важна.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите, които все още не са сменили летните гуми със зимни и не са подготвили автомобилите си, да го направят колкото се може по-скоро. Прогнозата на синоптиците за следващите дни е за понижениe на температурите и на много места в началото на новата седмица се очаква дъждът да премине в сняг. Шофьорите на тежкотоварни превозни средства и на леки автомобили е необходимо да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки дистанция и указанията на „Пътна полиция“.

Източник: БГНЕС

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново