четвъртък, 28 декември 2017 г.

Велико Търново посреща Нова година с танцово шоу, R&B и най-доброто от електронната музика

Снимка и информация: Община Велико Търново

С атрактивна програма и истинско шоу Велико Търново ще посрещне новата 2018 година. Традиционен български фолклор, танцово шоу, R&B музика, поп хитове и здрав електронен саунд ще гарантират отличното настроение на жителите и гостите на Старата столица, които ще се веселят на площад „Майка България“. Подготвена е и празнична почерпка с месни хапки, банички с късмети, вино, бира и сладкарски изделия. 

Празничната програма е организирана от Община Велико Търново, с подкрепата на фирми партньори. Точно в полунощ в новогодишната нощ кметът Даниел Панов ще поздрави великотърновци и гостите на града.

Шоуто ще започне в 23,00 ч. на 31 декември, а водещ ще е обичаният български актьор Георги Мамалев. В 23,10 ч. на сцената ще излезе звездата от „България търси талант“ Метин Енимехмедов, който е в главната роля в спектакъла Star Wars Dance Show. Следват празничен благослов и приветствие от кмета Даниел Панов.

Точно в полунощ фойерверки ще озарят нощното небе, което ще заблести в различни цветове. Танцьорите, музикантите и певците от ансамбъл „Искра“ ще поведат традиционното за Нова година Дунавско хоро. С пъстра китка популярният състав ще направи кратка обиколка из фолклорните области на България.

В 00,30 ч. на сцената ще излязат DEEP ZONE PROJECT и DJ ДИЯН, които ще представят най-доброто от електронната и хаус музика. Финал на празничната програма ще са изпълненията на R&B певицата Сантра и популярния поп-изпълнител Кристиян Янкулов.

Благодарение на съвместната работа между Община Велико Търново, Областната дирекция на МВР и частна охранителна фирма, за сигурността на жителите и гостите са взети всички необходими мерки. Още от 20,00 ч. главната улица „Васил Левски” ще бъде затворена за движение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново