вторник, 13 декември 2016 г.

Шестима великотърновци са сред най-добрите млади футболисти у нас

Снимка и информация: Община В. Търново
Шестима великотърновци са сред най-добрите млади футболисти у нас. Те получиха купи и призове на церемония, организирана от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново. Тържеството бе под егидата на кмета на старопрестолния град Даниел Панов, чиито служебни ангажименти в столицата не му позволиха да присъства на награждаването.
Призовете бяха връчени на деца и юноши в пет възрастови групи, както и на техните треньори, чиито отбори се състезават в регионалните детски и юношески първенства в Централна и Северозападна България. Пет момчета от младежките формации на „Етър ВТ” грабнаха купи за своето представяне през годината, а отличие получи и млад талант от детската футболна академия „Болярчета”.
Талантите бяха поздравени от заместник-кмета на старопрестолния град проф. Георги Камарашев. Той им пожела да не спират да спортуват, тъй като така България ще има здрави бъдещи поколения.

За своята работа бяха отличени и треньорите на младежките формации на „Етър ВТ” Марин Стефанов, Стефан Ангелов и Стефан Николов. С аплодисменти бе почетен големият принос на покойния Трифон Иванов – почетен гражданин на Велико Търново, легенда на българския и „виолетов” футбол и бивш председател на Зонален съвет на БФС.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново